Medlemskap

1 vuxen – 300 kr
1 barn/studerande/pensionär – 100 kr

Familjemedlemskap

1 vuxen + barn – 400 kr
2 vuxna + barn – 700 kr

Vill du vara med och bygga MakersLink? Kul!

MakersLink är öppet för alla som vill vara medlemmar och vi vill gärna lära känna så många makers som möjligt. Som medlem får du nyhetsutskick, inbjudan till föreläsningar, event och workshops samt möjlighet att delta i öppna kvällar som arrangeras i vår lokal. Du får också rösträtt på årsmöten och möjlighet att vara med och utforma verksamheten.

Medlemsavgifter

Medlemsavgiften är 300 kr för vuxen och 100 kr för ungdom/student/pensionär.

Vi erbjuder också familjerabatt. Det betyder att du bara behöver betala för första barnet, dvs 1 förälder + 2 barn kostar 400 kr och 2 föräldrar + 2 barn kostar 700 kr.

Som barn/ungdom räknas alla under 18 år. Som pensionär räknas alla över 65 samt förtidspensionärer.

Medlemskapet är giltigt ett år från den dagen pengarna kommer in till banken. Villkoret för att bli medlem är att du accepterar föreningens stadgar. Dem hittar du länkade här.

Du kan betala medlemskap på följande sätt:

Bankgiro: 5004-0971

Swish-nummer: 123 049 83 60

Oavsett vilket sätt du väljer så är det viktigt att du skriver förnamn och efternamn i meddelandefältet vid inbetalning. Skicka även ett mail till kassor@makerslink.se med namn, telefonnummer och mejladress för den eller de medlemmar som inbetalningen gäller.

Skulle det vara några problem med inbetalningarna eller om ni har några frågor om medlemsavgiften går det bra att kontakta vår kassör